Yahoo Web Search

 1. Tricky (musician) - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Tricky_(musician)

  Adrian Nicholas Matthews Thaws, better known by his stage name Tricky, is a British record producer and rapper. Born and raised in Bristol, he began his career as an early collaborator and guest rapper/producer and also best known as founding member of the band Massive Attack alongside Robert Del Naja, Grant Marshall & Andrew Vowles. He embarked on a solo career with his debut album, Maxinquaye, in 1995. The release won Tricky popular acclaim and marked the beginning of a lengthy collaborative p

 2. Albanian language - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Albanian_language

  The language is spoken by approximately 6 million people in the Balkans, primarily in Albania, Kosovo, North Macedonia, Serbia, Montenegro and Greece. However, due to old communities in Italy and the large Albanian diaspora, the worldwide total of speakers is much higher than in Southern Europe and numbers approximately 7.5 million.

 3. iPod - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Ipod

  Nëse Apple do ta gjykonte ne mënyre te gabuar tregun ajo do te kishte nje G4 Cube ne duar. Por, doli qe Apple e kishe hulumtuar mire tregun dhe kishe shitur me shume iPod se qe kishte pritur. Ne mars 2002 Apple shtoi edhe një 10GB iPod ne linjën e tyre, i cili kushtoi$499.

 4. Röyksopp - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Röyksopp

  Röyksopp are a Norwegian electronic music duo from Tromsø in Troms og Finnmark, formed in 1998. The duo consists of Svein Berge and Torbjørn Brundtland. Røyksopp is the Norwegian word for the class of mushrooms known as puffballs, but the band's name substitutes ö for the second letter. Berge and Brundtland were introduced to each other through a mutual friend in Tromsø, Norway. They enjoyed the same films and music, and shared an interest in electronics. The two experimented with ...

 5. Rock - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Rock

  Ky artikull ose seksion duhet të përmirësohet sipas udhëzimeve të Wikipedia-s. Ju lutemi ndihmoni edhe ju në përmirësimin e këtij artikulli. Muzika Rock ose Rock 'n' Roll është një lloj muzike e përcaktuar gjerësisht, që u zhvillua në vitet 1960 , me rrënjët e veta nga muzika Rock 'n' Roll dhe rockabilly , të cilat në ...

 6. Çiftelia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Çiftelia

  Çiftelia është një vegël muzikore kordofone me dy tela që luhet me pendë, ndryshe i njohur si karadyzen dhe tamërr.Luhet nga malësorët e Pukës, Mirditës, Lumës, Malësisë së Gjakovës, Kosovës dhe Malit të Zi Jugor.

 7. Maurice Ravel - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Maurice_Ravel

  Joseph Maurice Ravel (7 March 1875 – 28 December 1937) was a French composer, pianist and conductor. He is often associated with impressionism along with his elder contemporary Claude Debussy, although both composers rejected the term.

 8. Blues - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Blues

  Blues është një zhanër muzikor dhe formë muzikore e cila filloi në Thellësinë e Jugut të Shteteve të Bashkuara rreth viteve 1870 nga afrikanët amerikanë nga rrënjët në traditat muzikore afrikane, këngët e punës afrikano-amerikane, shpirtërore, dhe muzika popullore e amerikanëve të bardhë e trashëgimisë evropiane. [1]

 9. Shakira - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Shakira

  Shakira Isabel Mebarak Ripoll (/ ʃ ə ˈ k ɪər ə /; Spanish: [t͡ʃaˈkiɾa] or ; born 2 February 1977) is a Colombian singer and songwriter. Born and raised in Barranquilla, Shakira has been referred to as the Queen of Latin Music and is noted for her versatility in music.

 10. English to Swahili Meaning of operation - swahili.english ...

  swahili.english-dictionary.help › english-to

  Extramarital (nje ya ndoa) :: If a spouse seeks sexual satisfaction extramaritally what ought that spouse to do Heart (moyo) :: Theres a lot of love in my heart for several of your local bootyshakers Quarantine (karantini) :: Patients are considered contagious and should remain in quarantine until all scabs separate Ally (mshirika) :: According to friends he enjoys making avian analogies ...

 11. People also search for