Yahoo Web Search

 1. Twee pop - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Twee_pop

  Twee pop is a subgenre of indie pop that is thought to originate from the 1986 NME compilation C86.Characterised by its simplicity and perceived innocence, some of its defining features are boy-girl harmonies, catchy melodies, and lyrics about love.

  • c. 1986, United Kingdom
 2. Twee - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Twee

  Twee (Dutch for two) may refer to: . Twee pop, a music genre; Twee River, a river that forms the Groot River (Western Cape), South Africa; See also. Twi, a dialect of the Akan language spoken in southern and central Ghana

 3. Kill Twee Pop! - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Kill_Twee_Pop!

  Kill Twee Pop! is the first studio album by Sarandon, following the retrospective The Completists Library.It was released in 2008 on Slumberland Records, and featured the latest line-up of the band, with singer/guitarist Crayola joined by Tom Greenhalgh on drums and former Big Flame member Alan Brown on bass.

  • Anthony Chapman/Jon Clayton
  • 2008
 4. Indie pop - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Indie_pop

  Indie pop (also typeset as indie-pop or indiepop) is a music genre and subculture that combines guitar pop with DIY ethic in opposition to the style and tone of mainstream pop music. It originated from British post-punk [4] in the late 1970s and subsequently generated a thriving fanzine , label , and club and gig circuit.

 5. Muzika pop - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Muzika_pop

  Pop muzika është eklektik, dhe shpesh huazon elemente të tjera stile të tilla si urbane, kërcime, rock, latine, dhe të vendit; megjithatë, nuk janë elementët bazë që e përcaktojnë muzikën pop. Identifikimi i faktorëve të përfshijë në përgjithësi të shkurtër deri të mesme gjatësi këngë të shkruara në një bazë të ...

 6. Protokolli i Transferimit të Teksteve të Lidhura - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Protokolli_i_Transferimit

  Ju lutemi ndihmoni edhe ju në përmirësimin e këtij artikulli.. HTTP (nga anglishtja: shkurtesë për Hypertext Transfer Protocol) ose Protokolli i Transferimit të Teksteve të Lidhura, është protokolli i përdorur për transferimin e faqeve web në internet.

 7. Pop-muzika - Wikipedia

  bs.wikipedia.org › wiki › Pop_muzika

  Pop je skraćenica za popularnu muziku ili češće za jedan od njegovih podžanrova. U pravilu, pop-muzika sadrži jednostavne, pamtljive melodije s refrenima koji lako ulaze u uho. Često imaju udicu - jednu ili više muzičkih, ritmičkih ili vokalnih zamisli dizajniranih da ponavljanjem zakače pažnju slušaoca.

 8. Muzika - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Muzika

  Muzika është arti i shprehjes së ndjenjave dhe mendimeve me anë të tingujve. Elementet kryesore të muzikës janë toni (ku përfshihet: melodia dhe harmonia), ritmi (bashkë me konceptet e afërta që janë tempo, metri dhe artikulimi), dinamika, si dhe kualiteti zënor.

 9. Rock - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Rock

  Ndërkohë që influenca e rock`n`rollit po shuhej nga muzika pop dhe nga balada, grupet britanike të rock-ut po i jepnin atij një shtytje të re në bare dhe lokale të vendit. Nga fundi i vitit 1962 skena e rockut britanike kishte nisur me grupet Beat , si The Beatles , duke marrë gjerësisht nga ndikimet Amerikane si muzika soul, rhythm ...

 10. Rap - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Rap

  Rhythm and Poetry (ose thjesht Rap) është një zhanër i muzikës dhe pjesë të kulturës Hip Hop.Rap është zhanër unik pasi që atij i mungojnë të gjitha vetitë esenciale që bëjnë diçka të quhet muzikë.

 11. People also search for