Yahoo Web Search

 1. Filmi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Filmi

  Filmat Horror. Ka shume filma nder te cilet ben pjese edhe kategoria e filmave horror, te cilet kane nje qellim te vecante per te percjelle nje ndjenje frike dhe ankthi te theksuar tek shikuesi, i cili gjate filmit perjeton ngjarjet sikur te ishte vete personazhi kryesor.

 2. Unitary state - Simple English Wikipedia, the free encyclopedia

  simple.wikipedia.org › wiki › Unitary_state

  A unitary state is a state whose three organs of state are ruled constitutionally as one unit, with central legislature.It differs from a federal state, in which the authority is divided between the head (for example the central government of a country) and the political units governed by it (for example the municipalities or provinces of the country), and also granting some degree of autonomy ...

 3. Kategoria:Filma shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Kategoria:Filma_shqip

  Faqet në kategorinë "Filma shqip" Kjo kategori ka 200 faqe nga 635 gjithësej. (faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)

 4. Perestroika - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Perestroika

  Perestroika (/ ˌ p ɛr ə ˈ s t r ɔɪ k ə /; Russian: Перестро́йка; Ukrainian: Перебудова, romanized: Perebudova) was a political movement for reformation within the Communist Party of the Soviet Union during the 1980s and is widely associated with Soviet leader Mikhail Gorbachev and his glasnost (meaning "openness") policy reform.

  • Restructuring
  • Перестройка
  • Perestroyka
 5. David Harbour - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › David_Harbour

  David Harbour (lindur më 10 prill, 1975) është një aktor Amerikan që ka performuar në filma, televizion, dhe në teatër. Ai për momentin luan në serialin televiziv të Netflix Stranger Things si personazhi kryesor Shefi i Policisë Jim Hopper.

  • 10 prill, 1975 (41 vjeç)
  • 1999 ─ e tashme
 6. Abe Vigoda - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Abe_Vigoda

  Abraham Charles "Abe" Vigoda (/ v ɪ ˈ ɡ oʊ d ə /; 24 shkurt, 1921 – 26 janar, 2016) aktor amerikan i filmit dhe televizionit, djali i Samuel dhe Lena (Moses) Vigoda, emigrantë hebrenj nga Rusia.

 7. Jean Michel Basquiat - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Jean_Michel_Basquiat

  Jean-Michel Basquiat (22 dhjetor 1960 - 12 gusht 1988) ishte një artist amerikan me prejardhje haitiane dhe portorike . Basquiat fitoi famën e parë si pjesë e SAMO-s , një duo graffiti joformal i cili shkroi epigramë enigmatik në shtratin kulturor të Lindjes së Ulët të Manhatanit gjatë fundit të viteve 1970, ku kulturat hip hop , punk dhe të artit të rrugës u bashkuan.

 8. Filma AL1 - Filma Shqiptar

  albaniafilm.weebly.com › filma-al1

  Film Shqip - Jetim Me Bab e Nan 2013 (Full Filmi) Borxhliu - Telekomedi [HD] Nje baba teper - Telekomedi [HD]

 9. Mar 07, 2019 · Njeriu Prej Dheu është një film dramë-thriller Kosovar i vitit 1984 drejtuar nga Agim Sopi. Filmi është në lidhje me emigrantët shqiptarë në Turqi, luftën e tyre për tu ambjentuar në ...

  • 1104
  • Melosi
  • 105 min
 10. Albania - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Shquiperia

  Albania is a unitary state defined within a territorial area of 28,748 km 2 (11,100 sq mi) in the western portion of the Balkan Peninsula. It is divided into three regions, the Northern, Central and Southern Region, which are each made up of a number of counties and municipalities.

 11. People also search for