Yahoo Web Search

 1. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

  Data
  Artikulli
  Numri i artikullit
  11 maj 2020
  80 000
  1 janar 2018
  71 235
  5 prill 2013
  45 000
  5 nëntor 2012
  43 000
 2. People also ask

  Is Wikipedia free?

  What does Shqip mean?

  What is Wikipedia Wikipedia?

 3. Wikipedia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia

  Versioni shqip i Wikipedia-s, Enciklopedisë së Lirë që quhet Wikipedia shqip, filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 82.018 artikuj. Wikipedia shqip mban vendin e 72-të në rangun Meta.

 4. Wikipedia

  www.wikipedia.org

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.

 5. Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Faqja_kryesore

  - Wikipedia shqip mbush 16 vjeç! Faleminderit të gjithëve atyre që kanë ndihmuar gjatë këtyre viteve! Tungjatjeta o mik! - Mirëpritja e përdoruesve të rinj tashmë është automatizuar falë zgjatimit NewUserMessage. Shikoni më shumë në Kuvendi#Zgjatim i ri në komunitet. Të flasim shqip. - Ndryshim tërësor për emërtimin e ...

 6. Albanian language - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Shqip

  Albanian (/ æ l ˈ b eɪ n i ə n /; shqip, or gjuha shqipe, [ɟ͡ʝuha ˈʃc͡çipɛ]) is an Indo-European language spoken by the Albanians in the Balkans and the Albanian diaspora in the Americas, Europe and Oceania.

 7. Analiza - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Analiza

  Analiza (greq. ανάλυση - analisi = zgjidhje) është një ndarje e një lënde tërësore ose mendore në pjesët e saj përbërëse për studim të veçuar. Pra, analiza është studimi i këtyre pjesëve përbërëse dhe marrëdhënieve të tyre në krijimin e së tërës dhe paraqitja me gojë ose me shkrim i një studimi të tillë.

 8. Tunizia - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Tunizia

  Në luftën e II-të botërore ishte arenë e luftimeve pushtuese gjatë vitit 1942/43. Më 1956 Tunizia shpallet republikë e pavarur me në krye ministrin e parë të saj Habib Borguibanë (H. Bourguiba) i cili edhe shpallet president pas rrëzimit të Beut (Muhamedit VIII-të al-Amin-it lindur më 1881-1962) dhe shpalljen e republikës më 1957.

 9. Iliada - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kënga_e_Ilionit

  Përkthime Në shqip. Në gjuhën shqipe kjo vepër gëzon dy variante të përkthyera, përkatësisht nga Gjon Shllaku dhe Ilia Ballauri.. Referimet. Lidhje të jashtme. The Iliad by Homer - përkthim i Iliadës në anglisht nga Samuel Butler

 10. Shqiptar - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Shqiptar

  Shqiptar is an Albanian ethnonym, by which Albanians call themselves. They call their country Shqipëria.

 11. People also search for