Yahoo Web Search

 1. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 2. Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Faqja_kryesore

  - Wikipedia shqip mbush 16 vjeç! Faleminderit të gjithëve atyre që kanë ndihmuar gjatë këtyre viteve! Tungjatjeta o mik! - Mirëpritja e përdoruesve të rinj tashmë është automatizuar falë zgjatimit NewUserMessage. Shikoni më shumë në Kuvendi#Zgjatim i ri në komunitet. Të flasim shqip. - Ndryshim tërësor për emërtimin e ...

 3. India - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › India

  India lat. India, emri zyrtar Republika e Indisë, është një shtet në Azinë Jugore.India është shteti i shtatë i madh për nga sipërfaqja, ndërsa e dyta për nga ana e popullsisë.

 4. Deveja - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Deveja

  Një deve është një kafshë dythundrake në gjininë Camelus që mban depozita të dallueshme yndyrore të njohura si "gunga" në shpinë të saj. Devetë kanë kohë që janë zbutur dhe, si bagëti , ato sigurojnë ushqim (qumësht dhe mish) dhe tekstile (fibra dhe të ndjerë nga flokët).

 5. Tenisi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Tenisi

  Në vitin 1877, klubi “All England” e mbajti turneun e parë të Uimbëlldonit, ndërkaq komiteti i këtij turneu propozoi një fushë drejtkëndore dhe u vendosën rregullat, të cilat i njohim të gjithë ne. Por, rrjeta vazhdonte të ishte më e lartë në skaje, kështu që në vitin 1882 u bënë edhe ndryshimet e fundit, për të ...

 6. Paqja - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Paqja

  Paqja është koncepti i mirëqenies harmonike dhe lirisë nga agresioni armiqësor. Në kuptimin social, paqja zakonisht përdoret për të nënkuptuar mungesën e konfliktit (si lufta) dhe lirinë nga frika e dhunës ndërmjet individëve ose grupeve heterogjene (relativisht të huaja ose të dallueshme).

 7. Përdoruesi:Babloku - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Përdoruesi:Babloku

  Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen. Babloku, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë.

 8. Isak Njutoni - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Isak_Njutoni

  Isak Njutoni (emri në anglisht Isaac Newton; 25 dhjetor 1642 - 20 mars 1727) ishte një fizikant, astronom, filozof, teolog dhe matematicien anglez i cili është konsideruar gjerësisht si një nga shkencëtarët më me influencë të të gjitha kohërave dhe si një figurë kyçe në revolucionin shkencor.

 9. Alpet Shqiptare - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org › wiki › Alpet_Shqiptare

  Alpet Shqiptare shtrihen deri te lugina e Ibrit rreth 50 km në gjatësi. Në anën e Kosovës ngritën nga fundi i fushës (500–600 m) dhe arrijnë lartësinë mbi 2,000 m, në disa vende prehen nga luginat të thella lumore, të lumit të Pejës , Deçanit , Erenikut dhe kanë si kufi jugor Drinin .

 10. Komedia Hyjnore - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org › wiki › Komedia_Hyjnore

  Përkthime të Komedisë në shqip dhe në të folmet e familjes së saj. Për shkak të vështirësisë të të sjellit të terza rima-s (rimës ABA BCB CDC DED EFE), ritmit (Commedia është shkruar në njëmbëdhjetërrokësh italian (me rregulla strikte të thekseve në vargje--i ashtuquajturi a maiore, me theks në rrokjen e gjashtë dhe të dhjetë, ose ai a minore, me thekse në rrokjen ...

 11. People also search for