Yahoo Web Search

 1. About 564,000 search results

 1. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe tani përmban 84.261 artikuj. Wikipedia shqip e ka vendin te fiona75-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 2. The Albanian Wikipedia ( Albanian: Wikipedia Shqip) is the Albanian language edition of Wikipedia started on October 12, 2003. As of September 13, 2023, the Wikipedia has 93,321 articles and is the 74th-largest Wikipedia. [1]

 3. Wikipedia është një enciklopedi në internet, ku secili nga ne mund të kontribuojë me artikuj dhe t’i redaktojë ata. Bashkëthemeluesi i Wikipedia-s Jimmy Wales e ka përshkruar Wikipedia-n si “një përpjekje për të krijuar dhe për të shpërndarë një enciklopedi shumëgjuhëshe me cilësi të lartë në mbarë botën.”

 4. sq.m.wikipedia.org › wiki › FacebookFacebook - Wikipedia

  Facebook është një rrjet shoqëror i hapur në shkurt të vitit 2004, i zotëruar dhe i drejtuar nga Facebook.Inc Që nga shtatori i 2012-ës, Facebook ka mbi pesë miliard përdorues aktivë, më shumë se gjysma e të cilëve e përdorin Facebook-un në një pajisje celular.

 5. sq.wiktionary.orgWiktionary

  Mirësevini tek WikiFjalori, një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një fjalor të lirë shumëgjuhësh, me përkufizime, prejardhje etimologjike, shqiptime, dhe shembuj përdorimi. WikiFjalori është shoqëruesi leksik i enciklopedisë së hapur Wikipedia. Fjalori në shqip përmban vetëm 10.104 artikuj, dhe ju inkurajojmë ...

 6. sq.wikibooks.orgWikibooks

  Mirësevini te Wiki-Libra, një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një bibliotekë të lirë shumëgjuhëshe. Wiki-Libra është shoqëruesi i enciklopedisë së lirë Wikipedia. Biblioteka në shqip sapo është filluar dhe tani për tani ka vetëm disa libra me gjithsej 3.279 faqe.

 7. May 21, 2020 · Përdorni shkronjat Ë, Ç, ë, ç në fjalët e duhura. Për ta pasur më të lehtë, ktheni tastierën në gjuhën shqipe. Shikoni disa nga udhëzimet se si ta bëni, të ofruara nga Wikipedian-ët, në këtë Wiki artikull.

 1. People also search for