Yahoo Web Search

 1. About 279,000 search results
 1. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 84.185 artikuj . Wikipedia shqip e ka vendin e 75-të [1] sipas listës së Wikipedia-ve.

  Data
  Artikulli
  Numri I Artikullit
  11 maj 2020
  80 000
  1 janar 2018
  71 235
  5 prill 2013
  45 000
  5 nëntor 2012
  43 000
 2. sq.wikipedia.org › wiki › Faqja_kryesoreWikipedia

  Urra! - Wikipedia shqip ka tashmë 80 000 artikuj! Filtrojmë, xhaxho, filtrojmë... - Aktivizohet filtrimi i redaktimeve për t'u mbrojtur ndaj redaktimeve keqdashëse. ¡Hola amigo! - Lidhjet e kolonës anësore ofrojnë mbështetje në 5 gjuhë të ndryshme tashmë. Informohu për shëndetin!

 3. www.wikipedia.orgWikipedia

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation. ... Shqip; Sicilianu;

 4. Wikipedia shqip. Ju pëlqen të bëni foto ushqimesh tradicionale shqiptare? Merrni pjesë në garën “Fotografia e ushqimit tradicional shqiptar” e cila synon të pasurojë Wikimedia Commons-in me foto të ushqimeve shqiptare dhe të nxjerrë në pah larminë e ushqimeve tona tradicionale. Gara është e hapur në datat 7-28 shkurt. P ….

  • Nonprofit Organization;Education
  • 8K
  • 8K
  • 7.9K
 5. en.wikipedia.org › wiki › ShqiptarShqiptar - Wikipedia

  Shqiptar. Shqiptar ( definite Albanian form: Shqip (ë)tari; Gheg Albanian: Shqyptar/-i; plural: Shqiptarë/-t, Shqyptarë/-t) is an Albanian ethnonym ( endonym ), by which Albanians call themselves. They call their country Shqipëria ( Gheg Albanian: Shqypnia, Shqipnia ).

 6. pag.wikipedia.org › wiki › ShqipShqip - Wikipedia

  Say Shqip (e.g. Albania), sakey dalin ed Europe. Say kabesera et Tirana. Saray dalin ed Europa.

 7. The Albanian language is the official language of Albania and Kosovo and co-official in North Macedonia and Montenegro. Albanian is a recognised minority language in Croatia, Italy, Romania and in Serbia. Albanian is also spoken by a minority in Greece, specifically in the Thesprotia and Preveza regional units and in a few villages in Ioannina ...

 1. People also search for