Yahoo Web Search

 1. About 202,000 search results

 1. The Albanian Wikipedia (Albanian: Wikipedia Shqip) is the Albanian language edition of Wikipedia started on October 12, 2003. As of June 5, 2023, the Wikipedia has 90,427 articles and is the 75th-largest Wikipedia.

  Albanian Wikipedia - Wikipedia

  https://en.wikipedia.org/wiki/Albanian_Wikipedia
 2. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe tani përmban 84.261 artikuj. Wikipedia shqip e ka vendin te fiona75-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 3. sq.wikipedia.org › wiki › WikipediaWikipedia - Wikipedia

  Wikipedia (Shqiptimi: Uikipedia; gjithashtu dhe si Vikipedia) është një enciklopedi online falas ndërkombëtare e shkruar dhe e mirëmbajtur nga një komunitet me vullnetar përmjet një sistem editimi të bazuar në wiki.

 4. official language. recognised minority language. The Albanian language is the official language of Albania, and a co-official language in Kosovo, North Macedonia and Montenegro. [40] [41] Albanian is a recognised minority language in Croatia, Italy, Romania and in Serbia.

 5. The Albanian Wikipedia (Albanian: Wikipedia Shqip) is the Albanian language edition of Wikipedia started on October 12, 2003. As of June 5, 2023, the Wikipedia has 90,427 articles and is the 75th-largest Wikipedia.

 6. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe tani përmban 84.261 artikuj. Wikipedia shqip e ka vendin te fiona75-të[1] sipas listës së Wikipedia-ve.[2]

 7. www.wikipedia.orgWikipedia

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation. ... Shqip; Sicilianu;

 8. Wikipedia nuk është enciklopedi në letër. Wikipedia nuk është një enciklopedi në letër, por një projekt enciklopedie digjital. Përveç verifikueshmërisë dhe pika të tjera të paraqitura në këtë faqe, nuk ka asnjë kufizim praktik për numrin e temave që Wikipedia mund të mbulojë dhe as një sasi të përgjithshme të përmbajtjes.

 1. People also search for