Yahoo Web Search

 1. About 188,000 search results

 1. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe tani përmban 84.261 artikuj. Wikipedia shqip e ka vendin te fiona75-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 2. www.wikiwand.com › sq › WikipediaWikipedia - Wikiwand

  Wikipedia ( Shqiptimi: Uikipedia; gjithashtu dhe si Vikipedia) është një enciklopedi online falas ndërkombëtare e shkruar dhe e mirëmbajtur nga një komunitet me vullnetar përmjet një sistem editimi të bazuar në wiki.

 3. Wikimedian-ët e Gjuhës Shqipe vazhdojnë bashkëpunimin me OJQ-në mjedisore “REC ” Shqipëri, me qëllim trajnimin e instruktorëve dhe studentëve rreth projekteve të Wikimedia-s – me theks në Wikipedia dhe Wikidata në gjuhën shqipe.

 4. May 21, 2020 · Përdorni shkronjat Ë, Ç, ë, ç në fjalët e duhura. Për ta pasur më të lehtë, ktheni tastierën në gjuhën shqipe. Shikoni disa nga udhëzimet se si ta bëni, të ofruara nga Wikipedian-ët, në këtë Wiki artikull.

 5. sq.wiktionary.orgWiktionary

  Mirësevini tek WikiFjalori, një projekt vullnetar i përbashkët për të krijuar një fjalor të lirë shumëgjuhësh, me përkufizime, prejardhje etimologjike, shqiptime, dhe shembuj përdorimi. WikiFjalori është shoqëruesi leksik i enciklopedisë së hapur Wikipedia. Fjalori në shqip përmban vetëm 10.107 artikuj, dhe ju inkurajojmë ...

 6. Wikipedia shqip February 4, 2021 · Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë konkurs që t’i tregojmë bukuritë dhe pasurinë folklorike njëri-tjerit duke ngarkuar foto dhe muzikë. Për pjesëmarrjen dhe angazhimin tuaj në konkurs, ka edhe çmime simbolike. 🎁 🗓 Kur: 1 - 28 shkurt 2021 Ju presim! Për më shumë informacion, klikoni këtu https://w.wiki/xWB

 7. www.wikiwand.com › sq › Gjuha_shqipeGjuha shqipe - Wikiwand

  gjuhë indoevropiane / From Wikipedia, the free encyclopedia. Gjuha shqipe (ose thjesht shqipja) është gjuhë dhe degë e veçantë e familjes indo-evropiane që flitet nga rreth 7-10 milionë njerëz në botë, kryesisht në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, por edhe në zona të tjera të Evropës Juglindore ku ka një popullsi ...

 1. Searches related to wikipedia shqip dhe

  statistika wikipedia shqip dhe deget e sajwikipedia shqip
 1. People also search for