Yahoo Web Search

  1. About 34 search results
  1. The language is spoken by approximately 6 million people in the Balkans, primarily in Albania, Kosovo, North Macedonia, Serbia, Montenegro and Greece. However, due to old communities in Italy and the large Albanian diaspora, the worldwide total of speakers is much higher than in Southern Europe and numbers approximately 7.5 million.

  2. Harry Potter dhe kupa e zjarrit Harry Potter dhe i burgosuri i Azkabanit [1] është vepra e tretë e serisë së veprave Harry Potter të shkrimtares angleze J. K. Rowling . Lëndë

  3. Harry Potter dhe Kupa e Zjarrit (titulli origjinal në anglisht: Harry Potter and the Goblet of Fire) është romani i katërt e sagës fantazi të Harry Potter, shkruar nga J.K.Rowling dhe e përshtatur kryesisht në Botën Magjike Imagjinare përgjatë viteve '90 të shekullit të XX.

  1. People also search for