Yahoo Web Search

  1. i cant log into pof dating site - Microsoft Community

    answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie10...

    Im unable to access my POF account on my iphone. I never signed out, yet now I cant login - getting the message username or password incorrect so i put in my email address to receive a link to reset my password, however I havent received an email after entering it several times.

  2. Hi. I can't log in to pof.com using correct username and ...

    answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie10...

    Sep 23, 2013 · If you've read the replies on this thread, you will find several ways to contact POF. Try using "I forgot my password" Markus Frind, at legal@plentyoffish.com. Sign up again or contact customercare at pof dot com . If you're account is in question, contact legal at plentyoffish dot com. Did you try using this addy? customercare at pof dot com

  3. I can't log in to POF it's not recognizing my user name or ...

    answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie10...

    I can't log in to POF it's not recognizing my user name or password why is this? Hi I'm having problems logging it, it's not recognizing my email address user name or password why is this? many thanks

  4. can't sign up POF - Microsoft Community

    answers.microsoft.com/en-us/bing/forum/bing...

    Thank you posting your query on Microsoft Community. I understand that you cannot sign up for POF.I will be happy to assist you further. The information that you have provided is insufficient.

  5. I can't access my user account even though password is ...

    answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/...

    Then if needed you can also reset your passwords in the accounts. Remember to leave your account as Admin and the others at the level you wish. Make another Admin Account with your password and use it to fix the others when needed. (just to repair with, not to use as regular account, a safety valve) Always keep a spare ADMIN account.

  6. I can't access my email because I get asked for a cell number ...

    answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/o...

    Jul 25, 2017 · I have thought of just abandoning the email account; however, I'm still signed in, and in its stupidity, MS decided to make that account my MS ID, when I upgraded to Windows 10 (biggest waste of time there) and now my desktop sign-in and skype are all connected- even though I didn't want that.

  7. outlook account different than microsoft account? - Microsoft ...

    answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/...

    May 11, 2017 · I have begun recently to use One Drive. I get tired of having to sign in to my outlook.com account EVERY TIME I want to access One Drive. When I close my browser, I am signed out. So I opted to sign in using my Microsoft account, and see if THAT will keep One Drive open. But no such luck.

  8. URL was rejected. Please consult with your administrator ...

    answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie10...

    Nov 20, 2012 · Whenever I try to go to www.bevmo.com I get this message: The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 16636083361925985320

  9. I keep getting the "This Page Can't Be Displayed" Screen ...

    answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie10...

    Dec 11, 2012 · I keep getting the "This Page Can't Be Displayed" Screen whenever I go on Facebook, but as far as I am aware Facebook is the only site I am having this problem with. I am using IE10 on Win8 and have tried to restart IE, but yet I still am having the issue!

  10. What does a yellow dot beside my account name mean ...

    answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/...

    Jun 13, 2013 · Interesting. I tried to do #2 but when the rebuild window opens up, the problem account isn't there. When I go into the accounts tab in the preferences command, the problem account IS there but the dot has gone back to yellow (it was green).