Yahoo Web Search

 1. About 47,800,000 search results
 1. www.wikipedia.orgWikipedia

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation. English 6 458 000+ articles 日本語 1 314 000+ 記事

 2. sq.wikipedia.org › wiki › Faqja_kryesoreWikipedia

  Urra! - Wikipedia shqip ka tashmë 80 000 artikuj! Filtrojmë, xhaxho, filtrojmë... - Aktivizohet filtrimi i redaktimeve për t'u mbrojtur ndaj redaktimeve keqdashëse. ¡Hola amigo! - Lidhjet e kolonës anësore ofrojnë mbështetje në 5 gjuhë të ndryshme tashmë. Informohu për shëndetin!

 3. en.wikipedia.org › wiki › YouTubeYouTube - Wikipedia

  YouTube is an American online video sharing and social media platform headquartered in San Bruno, California. It was launched on February 14, 2005, by Steve Chen, Chad Hurley, and Jawed Karim. It is owned by Google, and is the second most visited website, after Google Search.

  • February 14, 2005; 17 years ago
  • 901 Cherry Avenue, San Bruno, California, United States
 4. Youtube interneten bidez bideo digitalak partekatzeko aukera ematen duen webgunea da. PayPal enpresan aritutako Chad Hurley, Steve Chen eta Jawed Karim langileek 2005. urteko otsailean sortu zuten, baina Google enpresa haren jabe da, 2006ko urriaren 10ean 1.650 milioi dolarretan erosi zuenetik.

 5. en.wikipedia.org › wiki › 20172017 - Wikipedia

  2017 ( MMXVII) was a common year starting on Sunday of the Gregorian calendar, the 2017th year of the Common Era (CE) and Anno Domini (AD) designations, the 17th year of the 3rd millennium and the 21st century, and the 8th year of the 2010s decade.

 6. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 84.185 artikuj. Wikipedia shqip e ka vendin e 75-të [1] sipas listës së Wikipedia-ve. [2]

 1. People also search for