Yahoo Web Search

 1. Franca - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Franca

  Franca është ekonomia e dytë në Evropë pas Gjermanisë dhe e pesta ne botë pas SHBA-së, Japonisë, Kinës dhe Gjermanisë. Ajo pothuajse është në pozita të përafërta me ekonominë britanike,ku në vite të ndryshme GDP ndërmjet këtyre 2 vendeve lëviz me një përqindje shumë të vogël(në 2009 GDP e Francës ishte 2,6 trilion ...

  • La Marseillaise
  • Liberté, Égalité, Fraternité, shqip: Liri, Barazi, Vllazëri
 2. Franca - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Franca

  Franca is a municipality in the Brazilian state of São Paulo. The population is 350,400 (2018 est.) in an area of 606 km 2. Its elevation is 1140 m.

  • +55 16
  • 1,140 m (3,740 ft)
 3. Kashiwa Reysol: Number: 10: Senior career* Years: Team: Apps (Gls)1993 1994-1995 1996-2002 2002-2005 2005-Nacional XV Novembro-Jaú São Paulo Bayer Leverkusen Kashiwa Reysol

  • 2 March 1976 (age 44)
  • 1.83 m (6 ft 0 in)
  • Françoaldo Sena de Souza
  • Codó, Brazil
 4. Lingua franca - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Lingua_franca

  A lingua franca (/ ˌ l ɪ ŋ ɡ w ə ˈ f r æ ŋ k ə / (); lit. 'Frankish tongue'; for plurals see § Usage notes), also known as a bridge language, common language, trade language, auxiliary language, vehicular language, or link language, is a language or dialect systematically used to make communication possible between groups of people who do not share a native language or dialect ...

 5. People also ask

  What is Franca Brazil known for?

  What does Vila Franca do Imperador mean?

  What is the difference between vernacular and lingua franca?

  What are the characteristics of lingua franca?

 6. Franca - Wiktionary

  sq.wiktionary.org/wiki/Franca

  Shqip Emër . Franca. shtet në Evropën perëndimore që kufizohet me Belgjikën, Gjermaninë, Zvicrën, Italinë, Monakon, Andoran dhe Spanjën Kryeqyeti i Francë është Parisi. Sinonime . Francë; Në gjuhët tjera

 7. Franca — Wikipedia

  avk.wikipedia.org/wiki/Franca

  Franca tir patecta ke Europa. Enga ke gaderopafa is ctempafa izvapa, Franca tir koetife tadlemwafe sokasane dem vertuma likon gadesikafa. Nyapay ke Sokasane mali 1875 tir : « Nuyuca is Miltuca is Beruca » isen nilt tir ton baraf xuf milmantaf nok. Inaf vedeyaf drom tir " Marseillaise ", i gugadank vey Francafa Artowara.

 8. França – Wikipedia

  sv.wikipedia.org/wiki/França

  År 1993 1994–1995 1996–2002 2002–2005 2005–2010 2011 Klubb Nacional XV Novembro-Jaú São Paulo Bayer Leverkusen Kashiwa Reysol Yokohama: SM (GM) 105 (46)

 9. França – Wikipedia

  fi.wikipedia.org/wiki/França

  França (s.2. maaliskuuta 1976 Codó) on brasilialainen entinen jalkapalloilija.. Jalkapallomaajoukkue. França debytoi Brasilian maajoukkueessa 2000. Hän on pelannut kahdeksan maaottelua ja tehnyt niissä yhden maalin.

 10. Gjeografia e Francës - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Gjeografia_e_Francës

  Franca ndodhet në pjesën perëndimore të Evropës, me dalje në gjirin e Biskajt (ang.Biscay) dhe kanalin anglezë (ang.English Channel), në mes të Belgjikës dhe Spanjës në juglindje të Britanisë Madhe dhe me dalje në detin Mesdhe në mes të Italisë dhe Spanjës.

 11. França – Wikipédia, a enciclopédia livre

  pt.wikipedia.org/wiki/França

  França (em francês: France; pronúncia em francês: (escutar (ajuda · info))), oficialmente República Francesa (em francês: République française; [ʁepyblik fʁɑ̃sɛz]), é um país, ou, mais especificamente, um Estado unitário localizado na Europa Ocidental, com várias ilhas e territórios ultramarinos noutros continentes.