Yahoo Web Search

 1. About 151,000 search results
 1. Googleova besplatna usluga u trenu prevodi riječi, fraze i web-stranice s engleskog na više od 100 jezika i obratno.

 2. Jan 22, 2019 · The Egyptian pharaoh made a special issue of commemorative scarabs on the occasion of his marriage to Gilukhipa in his 10th regnal year, where he recorded that the princess was escorted by 317 ladies-in-waiting, women from the Mitanni king's royal palace. [2] Gilukhipa became known as the "Secondary King's Wife," meaning she was secondary to ...

  • "Gilukhipa", "Kirgipa", "Kilu-Hepa"
  • Mitanni ( Kingdom in Northern Syria)
  • estimated between 1454 BCE and 1394 BCE
  • Egypt
 3. 02.02.2021 · Gledaj filmove online besplatno Strani filmovi sa prevodom i tv serije za Najnovije i najpopularnije serije sa prevodom na srpski, bosanski i hrvatski.Radnja filma dešava se tokom bitke za Staljingrad, jedne od najvećih bitaka Drugog svetskog rata.

 4. hr.wikipedia.org › wiki › Glavna_stranicaWikipedija

  O Wikipediji. Wikipedija na hrvatskome jeziku osnovana je 16. veljače 2003. Wikipedija – što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta. Zašto postati suradnik? Pomoć – kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? Uvodni tečaj – za one koji vole lagani uvod.

 5. Gilukhepa - Name Meaning - The name of Gilukhepa makes you very idealistic, sensitive, and inspirational.. Discover more about the meaning of the name Gilukhepa. Is the name of Gilukhepa helping you?

 6. na Vikipediji na srpskom jeziku, koja je hostovana na serverima u Sjedinjenim Državama od strane neprofitne organizacije Zadužbine Vikimedije (engl. Wikimedia Foundation), može podvesti pod poštenu upotrebu po Zakonu o autorskom pravu SAD.

 7. Na engleskom će uvek biti "go to", bez obzira na to šta je na srpskom jeziku. Tako da kad mislite reći "Idem na Siciliju", isto će biti na engleskom "I'm going to Sicily". "Idem u prodavnicu" će biti "I'm going to the shop". Ovo važi i za prošlo vreme – "I went to Belgrade, I went to Sicily". Na primer: My sister goes to university in ...

 1. People also search for