Yahoo Web Search

  1. About 20,500 search results
  1. Online srpsko-srpski rečnik sa značenjima za oko 100.000 reči. Unesite traženu reč u pretraživač i bićete preusmereni sa sajt našeg partnera. Unesite reč na srpskom za koju tražite značenje, nakon čega ćete biti preusmereni na sajt našeg partnera.

  2. BBC na srpskom nudi ekskluzivan sadržaj - analitičko, istraživačko i nepristrasno izveštavanje u tekstovima i video prilozima prilagođenim i društvenim mrežama.

  3. Check 'srpski jezik' translations into English. Look through examples of srpski jezik translation in sentences, listen to pronunciation and learn grammar.

  4. Verujemo da će sinhronizacija na srpski doći s vremenom, kao i veći broj sadržaja titlovan na naš jezik, samo još nemamo način da proverimo kad će se to desiti. Da biste pronašli sadržaj na srpskom pratite Audio & Subtitles meni na dnu stranice i u novom prozoru u polju pored Subtitles izaberite Srpski (Ćirilica) ili Srpski (Latinica ...

  5. Jun 09, 2017 · Ova reč je u Rusiji popularna od 2014. godine, kada je Zapad uveo sankcije, a Rusija odgovorila kontrasankcijama i politikom usmerenom na sistematsku zamenu uvozne robe domaćim proizvodima. U pitanju je složenica sastavljena od reči „import” (uvoz) i „zameщenie” (zamena). Danas se ovaj izraz veoma često koristi u ruskim medijima ...

  6. Nov 30, 2008 · Uputstvo Fiat Stilo - Uputstva za Fiat/Lancia/Alfa Romeo modele - Fiat-Lancia Club Serbia Forum. Ovo uputstvo sa FLCS ima 180 strana, bas me interesuje taj srpski prevod na 400 strana, posto i original na engleskom ima takodje toliko.

  7. Dec 21, 2020 · Darko Dimitrijević ukazuje da je srpska medijska scena na Kosovu evidentno podeljena na "nezavisne" medije, koje uglavnom podržava međunarodna zajednica i na "režimske", koje su bliske vlastima u Srbiji. "Jasno se vidi razlika u informativnom programu i sadržini tog programa, što je jako loše po medijsku scenu", kaže on.

  1. People also search for