Yahoo Web Search

  1. About 1 search result
  1. Gjeografia. Komuna Gostimë kufizohet nga veriu me Bashkinë Cërrik dhe Komunën Gjergjan, nga lindja me Komunën Tregan, nga jugu me lumin Devoll e Komunën Grekan, nga perëndimi me Bashkinë Belsh dhe Komunën Shalës.

  1. People also search for