Yahoo Web Search

 1. Stichting Maritiem Historische Data - Schip

  www.marhisdata.nl/schip?id=9807

  Jan Fredrik Spiegelberg, van Amsterdam. Adres bij Coopman en De Witt en Lenaertz, Van Olivier en Comp., Heyman en Schuurman en De Vries en Comp. Op 15-10-1835 wordt voor de NEDERLANDEN door de firma Wed. Vereul & Zoon uit Amsterdam een zeebrief aangevraagd voor kapt. Jan Fredrik Spiegelberg. AH 111135 Uitgezeild: Texel, 9 november.

 2. Stichting Maritiem Historische Data - Schip

  www.marhisdata.nl/schip&id=11503

  Kapitein: Spiegelberg, K. Overige informatie: 1822 – 1826: Datum vanaf: 1826: Kapitein: ... - acte van verkoop en transport in dato 26 juli 1814 voor Willem Kley ...

 3. Stichting Maritiem Historische Data - Schip

  www.marhisdata.nl/schip&id=12470

  Kapitein op moment van verzoek: Spiegelberg, Jan Fredrik: Opmerkingen: Eerste zeebrief: Bekijk de overige zeebrieven / Turksche passen van dit schip Ship History Data.

 4. Hij wordt door bemiddeling van dr Lindeboom in Zwolle voor de bankiersfirma en rederij Doijer en Kalff kapitein op de bark "Sir Robert Peel" (377 ton) dat op de werf van Jan Willem van Goor wordt gebouwd. De afmetingen zijn lengte 35,37 ellen, wijdte 5,88 ellen, holte van 6,6 ellen.

 5. Sabine Spiegelberg - Teamcoördinator Zorgondersteuning - HMC ...

  nl.linkedin.com/in/sabine-spiegelberg-70b349110

  Bekijk het profiel van Sabine Spiegelberg op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Sabine heeft 8 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Sabine en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien.

  • Rijswijk, Provincie Zuid-Holland, Nederland
 6. willem spiegelberg - Directeur - Taxibedrijf W.J.Spiegelberg ...

  nl.linkedin.com/in/willem-spiegelberg-6705a979

  Bekijk het profiel van willem spiegelberg op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. willem heeft 3 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van willem en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien.

  • Rotterdam en omgeving, Nederland
 7. Stichting Maritiem Historische Data - Schip

  www.marhisdata.nl/schip&id=9826

  Spiegelberg, van Suriname te Amsterdam gearriveerd, rapporteert, dat bij zijn vertrek van Suriname, door kapt. J.A. de Haas, van Amsterdam aldaar aangekomen, bericht was geworden dat de schepen WILHELMINA EN MARIA, kapt. J.J. Bart en ANNA EN LOUISA, kapt. J.K. de Jong, beide van Amsterdam naar Suriname, voor de rivier van Suriname waren ...

 8. Stichting Maritiem Historische Data - Schip

  www.marhisdata.nl/schip&id=10439

  Kapitein A. Hansen, voerende de GODEFRIDA, den 1 mei van Suriname in Texel binnen is den 14 maart vandaar vertrokken tegelijk met de WILHELMINA, kapt. J.N. Klint, mede naar Amsterdam en rapporteert; dat voor hem gezeild waren, DEN AMSTEL, kapt. C.J. Kat en zouden vertrekken de HARMONIE, kapt. H. Lange, EDAMS WELVAREN, kapt. H. Rolff naar Amsterdam.

 9. KAPITEINS DER KOOPVAARDIJ IN DE DRECHTSTREEK i-z

  blokland.dordtenazoeker.nl/deel3_51e.htm

  - (ca nov. 1839) Per Schip Pieter Floris Kapitein J.F. Spiegelberg; van Amsterdam naar Soerabaia; [bron: stadsarchief Dordrecht archief 5, inv. nr. 1978 verklaringen 1838-1843] - Koningrijk der Nederlanden. Provincie Zuid-Holland Gemeente Dordrecht.

 10. Dordrecht: verklaringen van goed gedrag paspoorten ...

  www.dordtenazoeker.nl/hulpbronnendordrecht...

  [FOTO] - De ondergeteekende Adolf Adriaan Hordijk Jz voor de firma van Hordijk & Gips Branders van de 6e klasse alhier, verzoeken Certificaat van Oorsprong voor 100 kisten inhoudende 1500 flesschen genever of 2000 Kannen gemerkt (vogel) H&C door hen te verzenden per het Nederlandsch Schip Geertruida Maria, kapitein C. Spiegelberg naar Java ...