Yahoo Web Search

Search results

 1. Ben je van plan om een woning of appartement te huren? Spannend, je eigen stekje! Maar wat moet je weten voor je een woning huurt? En hoe zit het met je verzekeringen? Met deze tips ben je goed voorbereid.

 2. Naargelang je behoefte kun je je polis uitbreiden met volgende verzekeringen: diefstalverzekering inhoud woning, juridische hulp bij conflicten met de verhuurder (rechtsbijstand) of vervuiling door lekken uit je stookolietank (bodemsanering). 1. Verzekering huurder.

 3. Laat je huurders een huurwaarborg openen bij KBC. Meer dan 50% van onze klanten sluiten een huurwaarborg online af. Beschermt je als verhuurder tegen kosten door schade. Voor KBC-klanten en niet-klanten. Gratis online openen in Mobile en Touch. Ontdek meer.

  • Beschermd Met de Brandverzekering
  • Schuldsaldoverzekering Als Vangnet
  • Gewaarborgd Wonen
  • Aanvullende Verzekeringen

  De ene brandverzekeringis de andere niet. Bepaalde dekkingen van verzekeraar A zitten namelijk niet in het pakket bij verzekeringsmaatschappij B. Ga ervan uit dat de doorsnee brandverzekering – ook wel woonverzekering genoemd – je beschermt tegen volgende zaken 1. Schade aan je woning: zoals brand en inbraak, water- en stormschade, glasbreuk en ont...

  Koop je een huis, dan ga je wellicht een hypothecaire lening aan. De terugbetaling spreid je over een aantal jaren. Maar wat als je overlijdt tijdens die periode? Het afsluiten van een schuldsaldoverzekeringbehoedt je nabestaanden voor nare financiële gevolgen. Mocht je overlijden, zal de terugbetaling niet op de schouders van je nabestaanden terec...

  Plotseling je job verliezen of onverwacht arbeidsongeschikt worden ... Het kan de afbetaling van je hypothecair krediet danig in de war sturen. Wanneer het noodlot toeslaat, kun je misschien wel terugvallen op de gratis verzekering Gewaarborgd Wonen. De verzekering Gewaarborgd Wonen is een initiatief van de overheid en is gebonden aan een aantal vo...

  Er bestaan tal van extra verzekeringenvoor zowel kopers als huurders. Van sloopkosten tot een brand in je woning die ook voor schade heeft gezorgd bij de buren: maximale bescherming reikt zover je zelf wilt. > Maak een afspraak en ontdek alle extra verzekeringen

 4. Zet je huurwaarborg op een geblokkeerde rekening. Sluit net als meer dan 50% van onze klanten je KBC-Huurwaarborgspaarrekening online af. Zowel voor klanten als niet-klanten. Je huurwaarborgrekening is meteen beschikbaar. Open gratis je rekening voor je huurwaarborg in Mobile of Touch.

 5. Op zoek naar een synthese van alle relevante informatie over de gereglementeerde spaarformules van KBC? Vergelijk dan hier de basisrente, getrouwheidspremie en andere kenmerken van deze spaarrekeningen.

 6. Open nu een spaarrekening. Met de gratis spaarrekening van KBC leg je in eigen tempo, een reserve aan. Open hier online je KBC-Spaarrekening.

 1. People also search for