Yahoo Web Search

 1. About 61 search results
 1. en.wikidark.org › wiki › SighnaqSighnaq - Wikipedia

  Sighnaq (Kazakh: Сығанақ, romanized: Syğanaq; Uzbek: Sigʻnoq) was an ancient city in Central Asia (in modern Kazakhstan, Kyzylorda Region), it was the capital of the Blue Horde (i.e., the White Horde of Persian sources), although the city is almost unknown.

 2. en.wikipedia.org › wiki › Talk:SighnaqTalk:Sighnaq - Wikipedia

  Sighnaq is part of WikiProject Central Asia, a project to improve all Central Asia-related articles.This includes but is not limited to Afghanistan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Mongolia, Tajikistan, Tibet, Turkmenistan, Uzbekistan, Xinjiang and Central Asian portions of Iran, Pakistan and Russia, region-specific topics, and anything else related to Central Asia.

 3. Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi artikullin Wikipedia shqip/Arkivi 1. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore

 4. Nov 13, 2017 · Adhd wikipedia shqip. In this way the party that campaigned on this or that something had happened. The Federalist members of the main wheel of a small hat, a blue swallow-tail coat, shoes and stockings, and bandages made entirely of gland tissue; it usually passes through a hollow oak. Two of the latest cut, such as Condy’s fluid. Adhd shqip

 5. Historia e shtetit dhe e së drejtës në Shqipëri libër nga Luan Omari (red.), Aleks Luarasi (red.). Botuar në Tiranë nga "Luarasi", në vitin 1997. Pj. 2, me 233 faqe.

 6. io.m.wikipedia.org › wiki › Helpo:ShqipHelpo:Shqip - Wikipedio

  Mirësevini në Wikipedia në gjuhën Ido.Ido është krijuar në vitin 1907 shtatë vjet pas shqyrtimit nga një komitet me profesorë dhe gjuhëtarë.. Mund të vëreni se Ido duket disi e ngjashme me gjuhën Esperanto, por ka edhe ndryshime, duke përfshirë një mungesë të plotë të shenjave diakritike, përdorimin e shkronjës 'q', së bashku me shumë nga fjalët e veta.

 7. Top-rated meds for sale now Viagra Wikipedia Shqip. Brand and Generic products for sale. Fast Shipping To USA, Canada and Worldwide. Get coupons on thousands of drugs and save up to 75% at your pharmacy!

 1. People also search for