Yahoo Web Search

 1. Microsoft Windows - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Windows

  Microsoft Windows është emri i sistemit operativ nga Microsoft-i për personal computer.Qysh në vitin 1985 lancohet verzioni Windows 95 dhe dominon në treg, si sistemi operativ për komjuterët për përdorim personal.

 2. Windows 10 - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Windows_10

  Windows 10 është sistem operativ i kompjuterave personal të prodhuara nga Microsoft si pjesë e Windows NT familje e sistemeve operative. Ai është pasardhës i Windows 8.1, dhe ishte lëshuar për prodhim me 15 korrik të vitit 2015, dhe është shitur me pakicë në 29 korrik 2015.

 3. People also ask

  What is the last version of Windows Mobile?

  What is Microsoft Windows operating system?

  What is the history of Windows software?

 4. Windows 7 - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Windows_7

  Windows 7 është një version më i avancuar i sistemit operativ Windows të një serie sistemesh operative të prodhuara nga Microsoft për përdorim ne kompjuterat personal përfshire këtu kompjuterat Desktop shtëpiak apo për biznese, laptop, notebook, tablet PC dhe media center PC.

 5. Sistemi operativ - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Sistemi_operativ

  Sistemi Operativ. Sistemi operativ është programi kryesor në një kompjuter. Përmes tij ekzekutohet çdo program tjetër aplikativ. Sistemi operativ kujdeset për funksionet bazë të kompjuterit siç janë njohja e hyrjeve prej tastierës, daljet në pajisjet dalëse, mbajtja e shënimeve për ndryshimet në skeda dhe direktori si dhe kontrollimi i pajisjeve periferike si disqet dhe ...

 6. Microsoft Windows - Wikipedia

  en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Windows

  Microsoft Windows Developer Microsoft Source model Closed-source Source-available (through Shared Source Initiative) Initial release November 20, 1985 ; 35 years ago (1985-11-20), as version 1.0 (unsupported) Latest release 10.0.19042.804 (February 9, 2021 ; 14 days ago (2021-02-09)) [±] Latest preview 10.0.21318.1000 (February 19, 2021 ; 4 days ago (2021-02-19)) [±] Marketing target ...

  • November 20, 1985; 35 years ago, as version 1.0 (unsupported)
  • Microsoft
 7. Sistemi operativ - Wikiwand

  www.wikiwand.com/sq/Sistemi_operativ

  Sistem operativ është një softuer kompjuterik i cili i menaxhon mënyrën në të cilën programe të ndryshme e përdorin harduerin e kompjuterit dhe rregullon mënyrën si përdoruesi e kontrollon kompjuterin.

 8. Linux - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Linux

  Ubuntu Linux - Përkthyesit në Shqip. Shkarkojeni Tani; Hidhe ISO-n në disk duke përdorur Nero ose një program të ngjashëm. Pastaj rinis kompjuterin me diskun brenda. Sa të riniset kompjuteri (para se të dalë Windows-i) do shfaqet një tabelë që mundpër të zgjedhur gjuhënson zgjedhjen e gjuhës (shtyp F4 sipër në tastier) .

 9. Sistemi Operativ Windows - SlideShare

  www.slideshare.net/andrit1/sistemi-operativ-windows

  Feb 13, 2014 · Sistemi Operativ Windows Ç’është sistemi operativ? Është një program i cili mundëson aktivizimin e pjesës hardverike të sistemit kompjuterit. Pra pa si… Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising.

 10. Download Paketa e ndërfaqes së gjuhës për Windows 7 from ...

  www.microsoft.com/sq-al/download/details.aspx?id=...

  Windows Media v9 Advance Profile (VC1) Decoder DMO Codec - shqip Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.

 11. People also search for
 1. Ad
  related to: sistemi windows wikipedia shqip