Yahoo Web Search

  1. About 31 search results

  1. Tirana (en albanés Tiranë) es la capital y mayor ciudad de Albania.Se encuentra en el centro occidental del país rodeado de colinas con la montaña Dajti en el este y un valle ligero que se abre en el noroeste con vistas al mar Adriático en la distancia.

  2. Vioresin Sinani (born 4 November 1977) is an Albanian former footballer who played as a striker.He spent the majority of his career at Vllaznia Shkodër as well as stints with Dinamo Tirana, Tirana and Besa Kavajë in Albania.

  3. Ylber Latif Ramadani (born 12 April 1996) is an Albanian professional footballer who plays as a defensive midfielder for Scottish Premiership side Aberdeen and the Albania national team.

  4. Muzika shqiptare përmbledh muzikën popullore si dhe atë profesioniste të dyja karakterizohen nga specifika tipike shqiptare. ... Sidoqoftë, Tirana, si qendër ...

  5. Letërsia shqipe shtrihet që nga Mesjeta dhe përfshin atë letërsi dhe ato tekste të shkruara në gjuhën shqipe, duke përfshirë letërsinë e shkruar sot në Shqipëri, ashtu edhe në Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni të Veriut, Greqi dhe në diasporat historike të arbëreshëve.

  1. People also search for