Yahoo Web Search

 1. About 185,000 search results

 1. sq.wikipedia.org › wiki › KavajaKavaja - Wikipedia

  Në krye te gjitha forcave shqiptare ishte gjeneral brigade Esat Pashe Toptani, i cili ishte njëkohësisht edhe zëvendëskomandant i Korpusit te Shkodrës. Komandant i te gjitha trupave, që përbënin efektivin e Korpusit te Shkodrës, ishte kolonel Hasan Riza bej , një ndër oficeret më të përgatitur dhe më të aftë të ushtrisë turke.

 2. Arena Kombëtare (pronounced [aˈɾena ˌkɔmbəˈtaɾɛ]; known for sponsorship reasons as the Air Albania Stadium) is an all-seater, multi-purpose football stadium located in the capital city of Tirana which was built on the ground of the former Qemal Stafa Stadium.

 3. Ranks. Military ranks of Albania. The Albanian Armed Forces ( Albanian: Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë (FARSH)) are the military of Albania and were formed after the declaration of independence in 1912. Today, it consists of the General Staff, the Albanian Land Force, Albanian Air Force and the Albanian Naval Force .

 4. en.wikipedia.org › wiki › KavajëKavajë - Wikipedia

  Kavajë ( / kɑːˈvaɪə / i kah-VY-ə, definite Albanian form: Kavaja) is a City and municipality centrally located in the Western Lowlands region of Albania, in Tirana County. [4] It borders Durrës to the north 17 km (11 mi), Tiranë to the east 27 km (17 mi) and Rrogozhinë to the south 15 km (9 mi). To the west lies the Adriatic Sea.

 5. sq.wikipedia.org › wiki › PrishtinaPrishtina - Wikipedia

  Prishtina ( serbisht: Приштина Priština) është kryeqyteti i Kosovës dhe selia e komunës dhe rajonit të njëjtë. Është qyteti i dytë më i madh i banuar me shqiptarë në Evropë, pas Tiranës. [2] [3] Prishtina është nyja më e rëndësishme e transportit të Kosovës, për ajrin, hekurudhat dhe rrugët.

 6. en.wikipedia.org › wiki › RinasRinas - Wikipedia

  Rinas ( definite Albanian form: Rinasi) is a village in the county of Durrës, Albania, about 18 km northwest of the capital, Tirana. [citation needed] At the 2015 local government reform it became part of the municipality Krujë. [1] It is the site of Tirana International Airport, which is about 18 kilometres (11 mi) away from Tirana.

 7. Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë është një bibliotekë kombëtare shqiptare me qendër në Tiranë. U themelua në 1920 më 10 korrik dhe u inaugurua më 10 dhjetor 1922 [2] . Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë (më tej BKSh), si institucion i parë shte­të­ror, publik e laik, mban për datë të themelimit të saj 10 korrikun 1920.

 1. People also search for