Yahoo Web Search

 1. About 43 search results

 1. en.wikipedia.org › wiki › KF_TiranaKF Tirana - Wikipedia

  The KF Tirana Reserves and Academy (Albanian: Klubi i Futbollit Tirana Rezervat dhe Akademia) are the reserve team of KF Tirana, They play in the North section of the Albanian U-19 Superliga and Albanian U-17 Superliga. Honours. Tirana are the most successful and decorated club in Albania, having won 26 league titles, a national record.

 2. Tirana (en albanés Tiranë) es la capital y mayor ciudad de Albania.Está ubicada en el centro occidental del país rodeado de colinas con la montaña Dajti en el este y un valle ligero que se abre en el noroeste con vistas al mar Adriático en la distancia.

 3. Lidhja e Prizrenit (turqisht: Prizren Ittifaki ose Ittihadi), ka qenë një organizim politik i parisë së katër vilajeteve që ishin shumicë shqiptare për nga popullata, në Perandorinë Osmane, themeluar zyrtarisht më 10 qershor 1878 në xhaminë Bajraklie të Prizrenit, qytet ku deri një vit përpara ishte qendra e Vilajetit të Kosovës.

 4. Kombëtarja shqiptare e futbollit është ekipi kombëtar i futbollit të Shqipërisë dhe kontrollohet nga Federata Shqiptare e Futbollit, ajo është krijuar që nga viti 1932. [4] Edhe pse asnjëherë nuk ka luajtur asnjë ndeshje, ekipi shqiptar i futbollit kombëtar ka ekzistuar para se të krijohej FSHF.

 5. en.wikipedia.org › wiki › TiranaTirana - Wikipedia

  Tirana (/ t ɪ ˈ r ɑː n ə / tih-RAH-nə, Albanian: ; Gheg Albanian: Tirona) is the capital and largest city of Albania.It is located in the centre of the country, enclosed by mountains and hills with Dajti rising to the east and a slight valley to the northwest overlooking the Adriatic Sea in the distance.

 6. sq.wikipedia.org › wiki › ShkodraShkodra - Wikipedia

  Shkodra (trajta e pashquar Shkodër) është qytet dhe bashki në Shqipërinë Veriperëndimore e qendra e rrethit dhe qarkut me të njëjtin emër. Është një prej qyteteve më të vjetra të Shqipërisë, me një histori banimi mijëvjeçare në qytet dhe krahinë.

 7. Piana degli Albanesi (Hora e Arbëreshëvet in arbëreshë, Chiana in siciliano) è un comune italiano di 5 588 abitanti della città metropolitana di Palermo in Sicilia. È situata al margine di un altopiano montuoso, sul versante orientale del monte Pizzuta, prospiciente il lago omonimo.

 1. People also search for