Yahoo Web Search

 1. About 1,310,000,000 search results

 1. Including results for

  tirana wikipedia shqip tv
   • Tirana TV is a defunct music television station based in Albania. It mainly broadcast Albanian music as well as satirical episodes from well known Albanian satirists.
   en.wikipedia.org/wiki/Tirana_TV
 1. People also ask

  What does Tirana mean in Albanian?

  When was Tirana founded?

  Which river flows through the city of Tirana?

  What major events happened in Tirana in the 1990s?

 2. en.wikipedia.org › wiki › TiranaTirana - Wikipedia

  Tirana [c] ( / tɪˈrɑːnə / ( listen) tih-RAH-nə, [8] [9] Albanian: [tiˈɾana]; Gheg Albanian: Tirona) is the capital and largest city of Albania. It is located in the centre of the country, enclosed by mountains and hills with Dajti rising to the east and a slight valley to the northwest overlooking the Adriatic Sea in the distance.

  • 110 m (360 ft)
  • Albania
 3. sq.wikipedia.org › wiki › TiranaTirana - Wikipedia

  Tirana, në të folmen tiranase: Tirona, është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë.Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veriperëndim të Elbasanit, në një luginë të rrethuar nga Mali i Dajtit në lindje, kodrat e Kërrabës dhe Saukut në jug, kodrat e Vaqarrit ...

  • 1614
  • Tirana
 4. en.wikipedia.org › wiki › Tirana_TVTirana TV - Wikipedia

  Tirana TV - Wikipedia Tirana TV Tirana TV is a defunct music television station based in Albania. It mainly broadcast Albanian music as well as satirical episodes from well known Albanian satirists. [1] References [ edit] ^ Subjekte audiovizivë See also [ edit] Television in Albania Vizion Plus Tring Communication in Albania Tip TV Tring Sport

  • TV 2000
  • Haxhi Isufi
 5. sco.wikipedia.org › wiki › TiranaTirana - Wikipedia

  Tirana ( Albanie: Tiranë, Tirana or Tirona) is the caipital an the lairgest ceety o Albanie. Modren Tirana wis foondit as an Ottoman toun in 1614 bi Sulejman Bargjini, a local ruler frae Mullet, although the aurie haes been continuously inhabitit syne antiquity. Tirana became Albanie's caipital ceety in 1920 an nou it haes a population o mair ...

 6. Rrethi i Tiranës. Coordinates: 41.18°N 19.53°E. Rrethi i Tiranës është një nga 36-të rrethet e Shqipërisë dhe gjindet në Qarkun e Tiranës. Ky rreth ka një popullsi prej 811.649 banorë (sipas regjistrimit të vitit 2016) dhe ka një sipërfaqje prej 1,238 km² dhe kryeqendër Tiranën .

 1. Searches related to tirana wikipedia shqiptare tv

  tirana wikipedia shqiptare tv live