Yahoo Web Search

 1. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 2. Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Faqja_kryesore

  Vullnetarët e Wikipedias shqip nuk kanë punuar aq sa duhet për të shfaqur në këtë vitrinë Kuriozitetet e javës. Ju mund të shfletoni kuriozitetet e javëve të kaluara. Megjithatë, edhe ti mund të japësh kontributin tënd duke ndihmuar në përmirësimin e cilitdo artikull që dëshiron.

 3. COVID-19 - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › COVID-19

  Sëmundja koronavirus 2019 (COVID-19) është një sëmundje infektive e shkaktuar nga sindromi i rëndë akut i frymëmarrjes koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Sëmundja është përhapur globalisht që nga viti 2019, duke rezultuar në pandeminë e koronavirusit 2019-2020.

  Vendet
  Raste
  Vdekje
  Shërime
  SHBA
  522000
  20086
  28600
  Kinë
  80,928
  3,245
  70,420
  Itali
  153000
  19500
  32500
  Iran
  18,407
  1,284
  5,710
  • Ethe, kollitje, vështirësi në frymëmarrje
  • SARS-CoV-2
 4. Bibla - Wikipedia

  sq.m.wikipedia.org › wiki › Bibla

  Bibla në botëkuptimin Hebraik. Tanakh (hebraisht: תנ"ך) përbëhet nga 39 libra. Tanakh është një akronim për të tri pjesët e Biblës hebraike: e Tevratit ( "Mësimdhënia / Ligji" e njohur gjithashtu si Pentateuku), Nevi'im ( "Profetëve") , dhe Ketuvim ( "Shkrimet" ose Hagiographa), dhe është përdorur zakonisht nga Judenjtë, por të panjohur edhe për oratorët shumë anglisht ...

 5. Hungaria - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Hungaria

  Republika e Hungarisë (Hungarisht: Magyar Köztársaság, Toka e Maxharrëve), shkurt Hungaria (Magyarország), është një vend kontinental që ndodhet në pjesën qendrore të Evropës dhe kufizohet nga Austria, Sllovakia, Ukraina, Rumania, Serbia, Kroacia dhe Sllovenia

 6. Tenisi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Tenisi

  Në vitin 1877, klubi “All England” e mbajti turneun e parë të Uimbëlldonit, ndërkaq komiteti i këtij turneu propozoi një fushë drejtkëndore dhe u vendosën rregullat, të cilat i njohim të gjithë ne. Por, rrjeta vazhdonte të ishte më e lartë në skaje, kështu që në vitin 1882 u bënë edhe ndryshimet e fundit, për të ...

 7. Paqja - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Paqja

  Paqja është koncepti i mirëqenies harmonike dhe lirisë nga agresioni armiqësor. Në kuptimin social, paqja zakonisht përdoret për të nënkuptuar mungesën e konfliktit (si lufta) dhe lirinë nga frika e dhunës ndërmjet individëve ose grupeve heterogjene (relativisht të huaja ose të dallueshme).

 8. Përdoruesi:Pekomeri - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Përdoruesi:Pekomeri

  Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen. Pekomeri, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë.

 9. Top Channel - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Top_Channel

  Shqip reports the events and interviews on politics development, security and social issues. According to a survey conducted in 2003 by the International Research & Exchanges Board, Shqip was ranked as the most watched TV program of the same kind and thus gained some of the highest peak audience in the country. It stopped airing in September 2015.

 10. HIV/AIDS - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › HIV

  HIV/AIDS (Anglisht: Human Immuno-deficiency Virus, Acquired Immune Deficency Syndrome), është virusi i mungesës së imunitetit te njeriu, një virus që shkatërron sistemin imunitar.

 11. People also search for