Yahoo Web Search

 1. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

  Data
  Artikulli
  Numri i artikullit
  11 maj 2020
  80 000
  1 janar 2018
  71 235
  5 prill 2013
  45 000
  5 nëntor 2012
  43 000
 2. Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Faqja_kryesore

  - Wikipedia shqip mbush 16 vjeç! Faleminderit të gjithëve atyre që kanë ndihmuar gjatë këtyre viteve! Tungjatjeta o mik! - Mirëpritja e përdoruesve të rinj tashmë është automatizuar falë zgjatimit NewUserMessage. Shikoni më shumë në Kuvendi#Zgjatim i ri në komunitet. Të flasim shqip. - Ndryshim tërësor për emërtimin e ...

 3. People also ask

  What does Shqip mean?

  Where did the word Shqip come from in Albanian?

  What does Shqiptar mean?

  Where does the last name shqipoj come from?

 4. Albanian language - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Shqip

  Albanian (/ æ l ˈ b eɪ n i ə n /; shqip, or gjuha shqipe, [ɟ͡ʝuha ˈʃc͡çipɛ]) is an Indo-European language spoken by the Albanians in the Balkans and the Albanian diaspora in the Americas, Europe and Oceania.

 5. Shqip - Wikipedia

  pag.wikipedia.org › wiki › Shqip

  Say Shqip (e.g. Albania), sakey dalin ed Europe. Say kabesera et Tirana. Saray dalin ed Europa.

  • (Simbolo na Shqip)
 6. Shqiptar - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Shqiptar

  The first documentation of the adverb/adjective shqip can already be found in the Meshari, the oldest Albanian language book published in 1555 by Gjon Buzuku. Johann Georg von Hahn (1854) was the first to derive the term Shqiptar from the Albanian verbs shqipoj ("to speak clearly") and shqiptoj ("to speak out, pronounce").

 7. Wikipedia shqip | Kosova Wiki | Fandom

  kosova.wikia.org › wiki › Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip (shk. sq.wiki — WP-SQ) është verzioni shqip i Wikipedia-s, Enciklopedisë së Lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 22,426 artikuj. Wikipedia shqip e ka vendin e 55-të në rangun Meta sipas listës së Wikipedia-ve dhe vendin e 155-të sipas listës së wikive më të mëdha.

 8. Wikipedia

  www.wikipedia.org

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation.

 9. shqip - Wiktionary

  en.wiktionary.org › wiki › shqip

  Mar 10, 2021 · adjective shqip (shqipe (f.)) • Fjalor Shqip (Albanian Dictionary) adverb shqip • Fjalor Shqip (Albanian Dictionary) shqip • "Fjalë - Fjalor Shqip" ('Word - Albanian Dictionary') shqip • "Shkenca" ('Science') shqip • "Fjalor i gjuhës së sotme Shqipe - Shkenca" ('Dictionary of today's Albanian language - Science')

 10. Wikipedia - Apps on Google Play

  play.google.com › store › apps

  About the Wikimedia Foundation: The Wikimedia Foundation is a charitable nonprofit organization that supports and operates Wikipedia and the other Wiki projects. It is funded mainly through...

 11. People also search for