Yahoo Web Search

 1. About 104,000 search results

 1. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe tani përmban 84.261 artikuj. Wikipedia shqip e ka vendin te fiona75-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 2. sq.wikipedia.org › wiki › WikipediaWikipedia - Wikipedia

  Wikipedia (Shqiptimi: Uikipedia; gjithashtu dhe si Vikipedia) është një enciklopedi online falas ndërkombëtare e shkruar dhe e mirëmbajtur nga një komunitet me vullnetar përmjet një sistem editimi të bazuar në wiki. Hapat e parë për krijimin e një enciklopedie të lirë gjuhën angleze u hodhën në janar të vitit 2001.

 3. Albanian ( endonym: shqipja [ʃcipja] or gjuha shqipe [ˈɟuha ˈʃcipe]) is an Indo-European language and an independent branch of that language family. It is spoken by the Albanians in the Balkans and by the Albanian diaspora, which is generally concentrated in the Americas, Europe and Oceania.

 4. The Albanian Wikipedia (Albanian: Wikipedia Shqip) is the Albanian language edition of Wikipedia started on October 12, 2003. As of March 27, 2023, the Wikipedia has 88,837 articles and is the 75th-largest Wikipedia.

 5. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe tani përmban 84.261 artikuj. Wikipedia shqip e ka vendin te fiona75-të[1] sipas listës së Wikipedia-ve.[2] Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë.

 6. www.wikipedia.orgWikipedia

  Wikipedia is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the Wikimedia Foundation. Wikipedia The Free Encyclopedia English 6 629 000+ articles

 7. en.wiktionary.org › wiki › shqipshqip - Wiktionary

  Oct 15, 2022 · shqip m (feminine shqipe) Albanian gjuha shqipe ― the Albanian language; Adverb . shqip. in the Albanian language; clear, understandable, comprehensive, unequivocally Synonyms: qartë, kuptueshëm Ia tha shkurt e shqip. ― He said it short and clear. Related terms

 1. People also search for