Yahoo Web Search

 1. Migjeni - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Migjeni

  4 days ago · Millosh Gjergj Nikolla (Albanian pronunciation: [miˈɫoʃ ɟɛˈrɟ niˈkoɫa]; 13 October 1911 – 26 August 1938), commonly known by the acronym pen name Migjeni, was an Albanian poet and writer, considered as one of the most important of the 20th century.

 2. Tirana - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › sq:Tirana

  Tirana, në të folmen tiranase: Tirona, është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë.Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë të rrethuar nga Mali i Dajtit në lindje, kodrat e Kërrabës dhe Saukut në jug, kodrat e ...

 3. Fatos Tarifa - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Fatos_Tarifa

  Mar 29, 2021 · Jay Weinstein; Bavjola Shatro; Klementin Mile (2011), Sociologjia shqiptare dhe profili i studiuesit Fatos Tarifa, Ombra GVG, ISBN 978-99280-60-11-2 Barbara, Heyns (2003), "Introduction", Social Problems of Transition by Fatos Tarifa , Smiet, ISBN 90-806178-5-7 .

 4. Capital T - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Capital_T

  Apr 03, 2021 · Trim Ademi (Albanian pronunciation: [tɾim adɛmi]; born 29 February 1992), known professionally as Capital T, is a Kosovo-Albanian rapper, singer, songwriter and philanthropist.

 5. Myzeqe - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Myzeqe

  Apr 07, 2021 · Location. The Myzeqe plain is a large alluvial plain traversed by three main rivers, the Shkumbin, Seman and Aoös (Albanian: Vjosë). The Vjosë gives a rough approximation of the southern extent of the Myzeqe, while the Shkumbin is roughly its northern extent.

 6. Naum Veqilharxhi - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Naum_Veqilharxhi

  Mar 31, 2021 · Naum Veqilharxhi, born Naum Panajot Bredhi (1797–1846), was an Albanian lawyer and scholar. In 1844, he created a unique alphabet for the Albanian language using characters he had created himself, the Vithkuqi script.

 7. Qendra e Burimeve të Wikimedias - Meta

  meta.wikimedia.org › wiki › Wikimedia_Resource_Center

  Mar 31, 2021 · Qendra e Burimeve të Wikimedias është një portal i ri i projektuar për të qenë një pikë hyrjeje për Wikimedianët në të gjithë botën, të qasen në burime të veçanta të Wikimedias, duke përfshirë praktikat më të mira të dokumentuara, programet mbështetëse, veglat e punës dhe burimet financiare.

 8. 日本とアルバニアの関係 - Wikipedia

  ja.wikipedia.org › wiki › 日本とアルバニアの

  3 days ago · 日本とアルバニアの関係(にほんとアルバニアのかんけい、アルバニア語: Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Japonisë 、英語: Japan–Albania relations ) では、日本とアルバニアの関係について概説する。

 9. Albanska književnost - Wikipedia

  bs.wikipedia.org › wiki › Albanska_književnost

  Albanska književnost (albanski: letërsia shqipe) započinje u srednjem vijeku i obuhvaća književne tekstove i djela napisana na albanskom jeziku.Može se odnositi kako na književnost koju su napisali Albanci iz Albanije, tako i na književnost Albanaca na Kosovu i pripadnika albanske dijaspore, posebno u Italiji.

 10. ディフィー・ヘルマン鍵共有 - Wikipedia

  ja.wikipedia.org › wiki › ディフィー

  Apr 04, 2021 · ディフィー・ヘルマン鍵共有(ディフィー・ヘルマンかぎきょうゆう、 Diffie–Hellman key exchange 、DH)、あるいはディフィー・ヘルマン鍵交換(かぎこうかん)とは、事前の秘密の共有無しに、盗聴の可能性のある通信路を使って、暗号鍵の共有を可能にする、公開鍵暗号方式の暗号プロトコルで ...

 11. People also search for