Yahoo Web Search

 1. About 65,000 search results

 1. Mar 6, 2023 · Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe tani përmban 84.261 artikuj. Wikipedia shqip e ka vendin te fiona75-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 2. sq.wikipedia.org › wiki › Dua_LipaDua Lipa - Wikipedia

  Mar 10, 2023 · Dua Lipa (22 gusht 1995) është një këngëtare, tekstshkruese dhe modele angleze dhe shqiptare, që jeton në Londër, Angli. Në vitin 2015, ajo nënshkroi kontratë me Warner Music Group dhe publikoi albumin e saj të parë Dua Lipa në vitin 2017.

  • 2014–sot
  • 22 Gusht 1995 (27 vjeç), Londër, Angli
 3. sq.wikipedia.org › wiki › LuaniLuani - Wikipedia

  Mar 12, 2023 · Luani ( Panthera leo) është një specie në familjen Felidae dhe një anëtar i gjinisë Panthera. Ёshtë një mace me ndërtim trupor të fuqishëm dhe muskulor, me gjoks të thellë, kokë të shkurtër, të rrumbullakosur, veshë të rrumbullakët dhe një tufë flokësh në fund të bishtit. Luanët kanë dimorfizim gjinor ; luanët ...

 4. Mirëserdhët te Enciklopedia Shqiptare — Shqipopedia, një vepër bashkëpunimi për, Krijimin e Enciklopedisë së Madhe Shqiptare, të Fjalorit të gjuhës shqipe dhe Fjalorëve dygjuhësh. Fillimi i projekteve të fjalorëve ishte në dhjetor 2004, për një projekt vullnetar të huaj, për krijimin e një fjalori të vogël anglisht shqip.

 5. 2 days ago · Albanian ( endonym: shqipja [ʃcipja] or gjuha shqipe [ˈɟuha ˈʃcipe]) is an Indo-European language and an independent branch of that language family. It is spoken by the Albanians in the Balkans and by the Albanian diaspora, which is generally concentrated in the Americas, Europe and Oceania.

  • 6 million (2018) in the Balkans, 7.5 million globally (2017/2018)
  • Indo-European, Paleo-BalkanAlbanian
 6. 4 days ago · E Bija e Hënës dhe e Diellit: "the Daughter of the Moon and the Sun", who is described as the lightning of the sky (Albanian: pika e qiellit) which falls everywhere from heaven on the mountains and the valleys and strikes pride and evil. She is sometimes described as bearing a star on her forehead and a moon on her chest.

 7. Mar 18, 2023 · Në SYRI.net do të gjeni opinionistë më me emër në vendin tonë, investigime dhe lajme që nuk do ti gjeni diku tjetër. Lajmet në SYRI.net janë prodhim i SYRI.net dhe nuk lejohet marrja e tyre pa një komunikim të mëparshëm me redaksinë. Ju ftojmë të klikoni dhe të na shkruani sa herë që ju mendoni se duhet. Stafi i SYRI.net

 1. People also search for