Yahoo Web Search

 1. Mecklenburg-Zapadna Pomeranija - Wikipedia

  sh.wikipedia.org/wiki/Mecklenburg-Zapadna_Pomeranija

  Mecklenburg-Zapadna Pomeranija (njemački: Mecklenburg-Vorpommern) je Bundesland (federalna država) u sjevernoj Njemačkoj. Ima površinu od 23.170 km², ali samo 1,7 miliona stanovnika, što je čini jednom od njemačkih država s najmanjom gustoćom stanovništva.

  • 77 st./km²
  • Schwerin
  • 1,790,000 (2001)
  • 23,170 km²
 2. Meklenburg-Zapadna Pomeranija — Vikipedija, slobodna ...

  sr.wikipedia.org/sr-el/Мекленбург...

  Meklenburg-Zapadna Pomeranija ili Meklenburg-Prednja Pomeranija (nem. Mecklenburg-Vorpommern, glsrp. i dlsrp. Mecklenburg-Pśedpomorska) je jedna od nemačkih država. Nalazi se na obali Baltičkog mora. Ime države se u govornom jeziku često skraćuje na Mek-Pom (nem. Meck-Pomm)

 3. Wolde - Wikipedia

  sh.wikipedia.org/wiki/Volde_(Meklenburg-Zapadna...

  Volde se nalazi u saveznoj državi Meklenburg-Zapadna Pomeranija u okrugu Demin. Grad se nalazi na nadmorskoj visini od 49 metara. Površina opštine iznosi 22,5 km². U samom gradu je, prema procjeni iz 2010. godine, živjelo 683 stanovnika. Prosječna gustina stanovništva iznosi 30 stanovnika/km².

  • Marion Dorn
  • Njemačka
 4. Lübow - Wikipedia

  sh.wikipedia.org/wiki/Libov_(Meklenburg-Zapadna...

  Libov se nalazi u saveznoj državi Meklenburg-Zapadna Pomeranija u okrugu Nordvestmeklenburg. Grad se nalazi na nadmorskoj visini od 20 metara. Površina opštine iznosi 35,2 km². U samom gradu je, prema procjeni iz 2010. godine, živjelo 1.630 stanovnika. Prosječna gustina stanovništva iznosi 46 stanovnika/km².

  • Wolfgang Lüdtke
  • Njemačka
 5. Libov se nalazi u saveznoj državi Meklenburg-Zapadna Pomeranija u okrugu Nordvestmeklenburg. Grad se nalazi na nadmorskoj visini od 20 metara. Površina opštine iznosi 35,2 km². U samom gradu je, prema procjeni iz 2010. godine, živjelo 1.630 stanovnika. Prosječna gustina stanovništva iznosi 46 stanovnika/km².

 6. Brege se nalazi u saveznoj državi Meklenburg-Zapadna Pomeranija u okrugu Rigen. Opština se nalazi na nadmorskoj visini od 2 metra. Površina opštine iznosi 16,0 km². U samom mjestu je, prema procjeni iz 2010. godine, živjelo 764 stanovnika.

 7. Lidersdorf (Meklenburg-Zapadna Pomernija) — Vikipedija ...

  sr.wikipedia.org/sr-el/Лидерсдорф...

  Lidersdorf se nalazi u saveznoj državi Meklenburg-Zapadna Pomeranija u okrugu Nordvestmeklenburg. Grad se nalazi na nadmorskoj visini od 17 metara. Površina opštine iznosi 54,3 km². U samom gradu je, prema procjeni iz 2010. godine, živjelo 5.070 stanovnika. Prosječna gustina stanovništva iznosi 93 stanovnika/km².

 8. Jakobsdorf (Meklenburg-Zapadna Pomeranija) — Vikipedija ...

  sr.wikipedia.org/sr-el/Јакобсдорф...

  Jakobsdorf se nalazi u saveznoj državi Meklenburg-Zapadna Pomeranija u okrugu Nordforpomern. Grad se nalazi na nadmorskoj visini od 5 metara. Površina opštine iznosi 17,7 km². U samom gradu je, prema procjeni iz 2010. godine, živjelo 527 stanovnika. Prosječna gustina stanovništva iznosi 30 stanovnika/km².

 9. Pomeranija - Wikipedia

  sh.wikipedia.org/wiki/Pomeranija

  Pomeranija (njemački: Pommern) ili Pomorje (poljski: Pomorze) je istorijska oblast na severozapadu centralne Evrope. Izlazi na Baltičko more , a prostire se između reka Odre i Visle . Naseljena je pretežno Slovenima .

 10. Vitenferden — Vikipedija, slobodna enciklopedija

  sr.m.wikipedia.org/sr-el/Витенферден

  Vitenferden se nalazi u saveznoj državi Meklenburg-Zapadna Pomeranija u okrugu Ludvigslust. Opština se nalazi na nadmorskoj visini od 62 metra. Površina opštine iznosi 12,2 km². U samom mjestu je, prema procjeni iz 2010. godine, živjelo 2.737 stanovnika. Prosječna gustina stanovništva iznosi 224 stanovnika/km².