Yahoo Web Search

 1. Ben Stiller – Wikipédia

  hu.wikipedia.org › wiki › Ben_Stiller

  Ben Stiller: Ben Stiller 2019-ben: Életrajzi adatok: Születési név: Benjamin Edward Stiller: Született: 1965. november 30. (55 éves) New York: Házastársa: Christine Taylor (2000–2017)

 2. Ben Stiller - PORT.hu

  port.hu › adatlap › szemely

  Ben Stiller a The House of Blue Leavesben lépett először a világot jelentő deszkákra és az előadáshoz elkészítette A pénz színe paródiáját, a The Hustler of Money című rövidfilmet. Ezt később az NBC is műsorára tűzte a Saturday Night Live-ban akkora sikerrel, hogy Stillert ...

  • Férfi
  • November 30, 1965
  • Színész, Producer, Rendező
 3. A színfalak mögött – Wikipédia

  hu.wikipedia.org › wiki › A_színfalak_mögött

  A színfalak mögött egy amerikai vígjáték-dráma sorozat amit Aaron Sorkin alkotott. A sorozat egy kitalált szkeccs műsor életébe enged bepillantást (neve: 60-as stúdió a Sunset Strip-ről), ami a szintén kitalált National Broadcasting System nevű csatornán fut, ami nagyon hasonlít az NBC Saturday Night Live című szkeccs műsorához.

  • W. G. Snuffy Walden
  • USA
 4. Aug 15, 2019 · Ha már úgyis elkészül a magyar nyelvű változat, miért ne tennénk elérhetővé a közönség számára mindkét verziót? „Szeretem, hogy lehet választani. Hadd döntsem el én, hogy éppen szinkronnal vagy felirattal nézném-e aznap.

 5. El a kezekkel a szinkrontól! Felháborodtak a legnagyobb ...

  www.blikk.hu › sztarvilag › sztarsztorik

  Rajkai Zoltán színművész, a SzíDoSZ-Szinkron Alapszervezet elnöke a Blikknek azt írta, ők is tettek javaslatokat a minisztériumnak. – Mi egy olyan országot szeretnénk, ahol az összes idegen nyelvű film, sorozat kötelezően hozzáférhető legyen eredeti nyelven felirattal és szinkronizáltan is.

 6. Nyelvtanulás angol szinkron és felirattal?

  www.gyakorikerdesek.hu › kozoktatas-tanfolyamok

  én 3 éve kezdtem el filmeket sorozatokat nézni angolul. (akkor kezdtem el tanulni angolt) először angol szinkronnal néztem magyar felirattal, hogy megértsem miről van szó, de kb. 1.5 után elértem azt a szintet hogy simán megértem angol felirattal is.

 7. Jun 28, 2019 · A magyar ember szinkronnal néz filmet. Legalábbis a többség, és legalábbis egyelőre. De időről időre felmerül a kérdés, nem járnánk-e jobban, ha (sok más európai országhoz hasonlóan) eredeti nyelven, felirattal követnénk a külföldi mozgóképeket.

 8. Dec 27, 2017 · A magyar szinkron minőségi élvezete szinte elválaszthatatlan a szövegíró-fordító munkásságától, kreativitásától. Számomra ilyen a Shop stop , amiben olyan káromkodások, hasonlatok, szóvirágok záporoznak a szereplőktől, amelyek angol nyelven egyszerűen kivitelezhetetlenek lennének.

 9. Típusfilmek: MAGÁNNYOMOZÓK AKCIÓBAN (filmek, sorozatok ...

  tipusfilmek.blogspot.com › 2019 › 06

  Jun 23, 2019 · Daryl Zero (Bill Pullman) foglalkozása magánnyomozó. Ilyen névvel persze nehéz sikert sikerre halmozni, pedig mestere a szakmájának és az asszisztense, Steve Arlo (Ben Stiller) se kutya. Most be is bizonyítja. Ki kell derítenie, hogy ki zsarolja Gregory Starkot (Ryan O'Neal), egy nagyvállalat igazgatóját.

 10. Fordítógép | Magyar Idők

  www.magyaridok.hu › lugas › forditogep-3540755

  Oct 07, 2018 · A magyar szinkron világhírű. A magyar szinkron legyen hungarikum. A magyar szinkron szörnyű, sőt egyenesen nevetséges, ha a film a dialektusokra épül. A magyar szinkronnak volt aranykora, ma viszont a tömegtermelés miatt élvezhetetlen. A magyar szinkron jobb, mint az eredeti! Csak felirattal jó minden. A felirat követhetetlen! Szeretjük a magyar hangokat. Utáljuk a magyar ...

 11. People also search for