Yahoo Web Search

 1. About 1,680 search results
 1. Razgovor:Srpskohrvatski jezik. Izvor: Wikipedija. Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje. Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Srpskohrvatski jezik . Ovo nije forum za opću raspravu o temi članka. Pisanje kojemu ovdje nije mjesto može biti premješteno ili uklonjeno. Postavite novi tekst pod stari tekst.

 2. – Štamparija Crnojevića iz Cetinja štampala je za Srpsku pravoslavnu crkvu Oktoih prvoglasnik, prvu knjigu na srpskom jeziku. 1643. – Rodio se Isaac Newton (na slici), engleski fizičar, matematičar i astronom, najznačajniji fizičar klasične mehanike. 1890.

 3. Nakon profesure na Univerzitetu u Lionu između 1945. i 1948, Merlo-Ponti je predavao dečiju psihologiju i obrazovanje na Sorboni od 1949. do 1952. godine. Bio je dekan na Filozofskom fakultetu na Kolež de Fransu od 1952. do svoje smrti 1961, i bio je najmlađa osoba koja je izabrana za dekana.

 4. sh.m.wikipedia.org › wiki › GuglGoogle - Wikipedia

  Kao motivacijska tehnika, Google koristi politiku često nazvanu Innovation Time Off, gdje se Googleovi inženjeri podsiču da provode 20% njihovog radnog vremena na projektima koji ih interesuju. Neki od Googleovih novijih servisa, kao što je Gmail, Google News, Orkut i AdSense, imaju porijeklo od ovih aktivnosti.

 5. sh.wikipedia.org › wiki › 19161916 - Wikipedia

  - Rok za oduzimanje udžbenika i učila na srpskom jeziku u bugarskoj zoni (u maju i sve ostale knjige, slike i mape). 16. 2. - Kavkaska kampanja: Bitka za Erzurum se okončava ruskim zauzećem grada. 21. 2. - Verdunska bitka započinje njemačkim napadom na francuske položaje kod Verduna. Bitka traje do decembra, jedna je od najdužih i ...

 6. ivotinja zato brojni eksperimenti koji se obavljaju na ivotinjama pruaju skoro u celini, a a e j, medicinska fiziologija savremena administracija beograd forth henschler rummel pharmakologie und toxikologie urban amp fischer isbn 978 3 437 42520 2 darinka koraevi gordana bjelakovi vidosava

 7. May 13, 2013 · ODVAJANJE HRVATSKOG JEZIKA OD SRPSKOG HRVATSKI KONTRA SRPSKI (I KONTRA HRVATSKI) Konkursi za novu reč koja će zameniti neku pozajmljenicu. Npr. za hrvatsku zamenu za reč jack-pot bilo je 270 predloga na natjecanju kao što su: 113 114.

 1. People also search for