Yahoo Web Search

 1. Wikipedia shqip - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Wikipedia_shqip

  Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe sot përmban 79.920 artikuj.Wikipedia shqip e ka vendin e 72-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 2. Shikō - Wikipedia

  en.wikipedia.org › wiki › Shiko

  Shikō, Shiko or Shikou (written: 志功 or 紫紅) is a masculine Japanese given name. Notable people with the name include: Shikō Imamura (今村 紫紅) (1880–1916), Japanese artist; Shikō Munakata (棟方 志功) (1903–1975), Japanese printmaker and painter

  • Male
  • Different meanings depending on the kanji used
  • Japanese
 3. Mamuthi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Mamuthi

  Një mamuth është çdo lloj e elefantit të zhdukur Mammuthus, një nga shumë gjinitë që përbëjnë rendin e gjitarëve të trungut të quajtur proboshidea.Llojet e ndryshme të mamuthëve zakonisht ishin të pajisura me dhëmbë të gjata, të lakuara dhe, në llojet veriore, me një mbulesë të flokëve të gjata.

 4. Peqini - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Peqini

  Ne ekip perveç lojtareve shqiptare militojne nje lojtar maqedonas, nje boshnjak si dhe nje serb. Trajner i ekipit per sezonin 2008–2009 ishte Gugash Magani. Politika Lidhje të jashtme. Peqini Online; Ks Shkumbini Peqin; Shiko dhe këtë

 5. Oshiloskopi - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Oshiloskopi

  Oshiloskopi është paisje elektroteknike që shërben për shëndrimin e impulseve elktronike në fotosignale.Më herët është qujtur oshilograf, dhe është njohur si fushë, CRO (për oshiloskopët rreze-katodike), ose DSO (për oshiloskopët modern digjital).

 6. Ezani - Wikipedia

  sq.wikipedia.org › wiki › Ezani

  Ezani (ar. أَذَان) është thirrja e cila përdoret për të shpallur kohën e faljes së namazit.Personi i cili thërret ezanin quhet myezin.Ezani ka disa fjalë dhe shprehje specifike që recitohen me zë të lartë.

 7. Below is a list of television stations and TV providers broadcasting in the Republic of Albania National Public Channels RTSH 1 HD - RTSH 2 HD - RTSH 3 HD - RTSH Plus - RTSH Sport - RTSH Muzike - RTSH Film - RTSH 24 - RTSH Shqip - RTSH Kuvend National Private Channels Top-Channel - Vizion Plus - Tv Klan Use of the Site: Not at all www ...

 8. Shiko Seriale Shqip - YouTube

  www.youtube.com › channel › UCqBRJaXi1dFa0P33R1CB9Qg

  Ketu do te gjeni serialet me te fundit Turke ne gjuhen shqipe. Facebook:Shiko Seriale Shqip.Instagram: Shiko Shqip Seriale.

 9. Shikoni Shqip drejtpërdrejt HD IPTV TV. Televizioni Shqip. Televizione Shqiptare Online. Live Futboll, Live Lajme, Live Muzikë dhe me shume! Gëzojnë Live TV pa probleme! Punon në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe shumë vende të tjera rreth botes.

 10. Shiko Shqip TV - GT TV Shqip - YouTube

  www.youtube.com › watch

  Shiko Kanalet Shqiptare Falas Nepermjet Aplikacionit GTT Shqip TV⚠️Qe te Mos Ju mbyllen Kanalet Klikoni Gjithmone Reklamat⚠️Shkarko Tani Ne Android: Link #1 ...

 11. People also search for