Yahoo Web Search

Search results

 1. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe tani përmban 84.261 artikuj. Për nga numri i artikujve, Wikipedia shqip e mban vendin e 75-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 2. sq.wikipedia.org › wiki › Faqja_kryesoreWikipedia

  Faqja kryesore. Mirë se vini në Wikipedia, enciklopedia e lirë që çdokush mund ta redaktojë. 98.427. artikuj në shqip. ARTIKULLI I JAVËS. Observatori i Prishtinës është një observator astronomik që ndodhet në Prishtinë, Kosovë, dhe është pjesë e kompleksit të ndërtesave të Pallatit të Rinisë dhe Sporteve.

 3. Faqja kryesore e Wikipedia-sgjuhen shqipe ka si detyrë të jetë portali i krejt Wikipedia-s shqipe.

 4. Wikipedia Shqip është versioni shqip i Wikipedia-s, enciklopedisë së lirë. Ajo filloi më 12 tetor 2003 dhe tani përmban 84.261 artikuj. Për nga numri i artikujve, Wikipedia shqip e mban vendin e 75-të sipas listës së Wikipedia-ve.

 5. sq.wikipedia.org › wiki › ShqipëriaShqipëria - Wikipedia

  Përfaqësues të komuniteteve islame, ortodokse, bektashiane dhe katolike shqiptare në Paris. Shqipëria është një vend laik dhe i larmishëm fetar, pa fe zyrtare. Liria e fesë, besimit dhe ndërgjegjes garantohet sipas kushtetutës së vendit. Shqipëria është e njohur për tolerancë te gjerë fetare.

 6. Është fare lehtë të redaktosh një faqe Wiki. Thjesht kliko në nyjen " redaktoni " në krye apo poshtë faqes Wiki për të ndryshuar vetë artikullin, ose kliko në nyjen " diskutimet " dhe pastaj nyjen "redaktoni" për të shkruar në disktutimet përcjellëse.

 7. sq.wikipedia.org › wiki › Gjuha_shqipeGjuha shqipe - Wikipedia

  Shqipja është gjuha zyrtare e Shqipërisë dhe Kosovës, gjuhë bashkë-zyrtare e Maqedonisë së Veriut si dhe një nga gjuhët zyrtare e Malit të Zi .

 1. Searches related to wikipedia shqip dhe

  statistika wikipedia shqip dhe deget e sajwikipedia shqip
 1. People also search for